Heeft u wel eens gedroomd over een eigen stek in het buitenland?

In Noord Frankrijk zijn volop kansen voor Belgische investeerders, nu is hét moment om in te stappen

Meer informatie?

Ontvang de gratis brochure

Door op deze knop te drukken gaat u er akkoord mee dat wij u informatie opslaan en zullen gebruiken om u te contacteren over ons aanbod. U geeft ook aan akkoord te zijn met onze Privacyverklaring

Heeft u wel eens gedroomd over een eigen stek in het buitenland?

In Noord Frankrijk zijn volop kansen voor Belgische investeerders.

Please select a valid form

Ontdek al onze locaties:

bemachtig uw plekje

U investeert bij een Belgische firma
Wij hebben ruim 40 jaar ervaring op de Franse en Belgische vastgoedmarkt en hebben al ruim 12.500 tevreden klanten geholpen. Laat ons u begeleiden naar een investering die rendeert. Daarna rest nog maar één ding, genieten!

“Wij hebben een tweede verblijf gevonden op een mooie locatie, buiten onze eigen vakantie zien wij een mooi rendement via de verhuurservice”

Bob Jonckman – Rotselaar
“Wij hebben een tweede verblijf gevonden op een mooie locatie, buiten onze eigen vakantie zien wij een mooi rendement via de verhuurservice”

Bob Jonckman – Rotselaar

Haal voordeel uit uw investering
U kunt niet heel het jaar op vakantie gaan en u wilt dat uw vastgoedinvestering opbrengt? Ontdek de all-in verhuur service en het complete management systeem dankzij Holiday Suites. U verhuurt uw plek en ontvangt deel van de huuropbrengsten!

Merk op: Zoals bij elke verhuring is er nooit 100% rendementszekerheid, alles hangt af van de bezettingsgraad en de kosten (onder meer voor de instandhouding). Dit is geen aanbod in het kader van de prospectuswet. Investeren in ons vastgoed betekent een investering van boven de 100.000 euro. Het huurinkomen hangt af van de bezettingsgraad, noch de grondeigenaar, exploitant, gemandateerde of de bouwheer geven huurgaranties. Er wordt geen garantie verstrekt met betrekking tot minimumbezettingsgraad, exploitatieresultaat of rendement. De uiteenzetting door de promotor/verkoper en de verbintenis van de eventuele exploitant/gemandateerde/makelaar zijn een inspanningsverbintenis, geen resultaatverbintenis. De Europese financiële wetgeving verplicht er ons op te wijzen dat alle voorgestelde gegevens hoewel gebaseerd op realistische cijfers uit het verleden met hypotheses en prognoses geen garantie bieden voor de toekomst, waarbij in tijden van laagconjunctuur of crisis de opbrengst zelfs kan herleid worden tot nul of negatief kan uitvallen.